DATAT E PROVIMEVE PËR SEZONIN E MARSIT 2020 VITI I PARË

 • Metoda të kërkimit të avancuar. dt. 31. 03. 2020, ora 16.30, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë.
 • E Drejta e BE. dt. 09. 03. 2020, ora 16.30, Godina Liria.
 • Historia e Diplomacisë së BE-së. dt. 16.03.2020, ora 16.30, Godina Liria
 • Qyteterimi Europian. dt. 23. 03. 2020, ora16.30, Godina Liria.
 • Nacionalizmi, minoritet, etniciteti në Europë. dt. 30. 03. 2020, ora 16.30, Godina Liria
 • Historia e Integrimit Europian. dt. 16. 03.2020, ora 16. 30, Godina Liria.
 • Ideja e Europës. dt. 23. 03. 2020, ora 16.30, Godina Liria.
 • Sistemet Politike në Europë. (Prof . Teki Kurti )dt. 17. 03. 2020, ora 16. 30 Godina Liria.
DATAT E RIPROVIMEVE  PER SEZONIN MARS 2020
 • Metoda të kërkimit të avancuar. dt.31.03.2020, ora 16.30, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë
 • E Drejta e BE-së. dt. 09. 03. 2020, ora 16.30, Godina Liria.
 • Historia e Diplomacise se BE-së. dt. 16. 03. 2020, ora 16.30, Godina Liria.
 • Nacionalizmi, minoritet, etniciteti në Europë. dt. 30.03.2020 , ora 16.30, Godina Liria.
 • Historia e Integrimit Europian. dt. 16.03.2020, ora 16.30, Godina Liria.
 • Ideja e Europës. dt. 23.03.2020, ora 16.30, Godina Liria.
 • Sistemet Politike në Europë. dt. 17.03.2020, ora 16.30, Godina Liria.
Regjistrimet bëhen në datën 02.03.2020, ora 10-12.00.
Për studentët të cilët kanë provime të mbartura dhe datat nuk i kanë dalë në njoftim, do të procedohet me datën 30.03.2020, sipas rasteve konkrete. Për sqarime me të hollësishme duhet të kontaktoni me sekretarinë tonë mësimore.
Ju faleminderit!