Profesor Hubert Petit, ish-zv.ambasodor i BE-së në Tiranë, “Doctor Horis Causa” i Universitetit të Tiranës, me ftesë të Institutit të Studimeve Evropiane ofron kurs trajnimi të vazhduar (3 ECTS).
“EU Integration- Background & Perspective”

Modulet:

  1. Construction of Europe 
  2. Treaties 
  3. Institutions
  4. Political Triangle 
  5. Finance
  6. Internal Policies
  7. Trade & Cooperation
  8. Diplomacy

Prezantim i kursit dhe i metodologjisë do të mbahet më 2 Mars .

 • Kursi do të mbahet në datat 9, 16, 23, 30 mars dhe 6, 13, 20, 27 prill 2021
 • Kursi do të zhvillohet në gjuhën angleze. Në përfundimin me sukses të kursit, pjesëmarrësve do t’u lëshohet një certifikatë.

Per t'u bërë pjesë e kursit plotësoni formularin më poshtë me të dhënat e sakta.