Jeni kuriozë se kur do të zhvillohen përballjet e tjera në rank Universiteti në Edicionin 4️⃣ të Debatit Universitar? 🤔
Ndiqni këtë kalendar dhe na u bashkoni në përballjet debatuese në vijim. 🤩
📌 Laboratori i Debatit Universitar – Nga Fjala tek Veprimi zhvillohet në kuadër të Programit Kombëtar të Debatit Rinor për Modelin e Zhvillimit Social dhe Ekonomik të Shqipërisë, me mbështetje financiare të Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine.