Votimi në Shqipëri duhet të bëhet vetëm në mënyrë elektronike 🖥️ dhe Lëvizja e lirë në Bashkimin Evropian për të jetuar, për t’u arsimuar dhe për të punuar do të shkaktojë krizë demografike në Shqipëri 📉
Këto ishin temat mbi të cilat diskutuan studentet e Institutit të Studimeve Evropiane, në kuadër të edicionit të katërt të debatit universitar.
Përgezime skuadrave për paraqitjen dinjitoze dhe suksese skuadrës fituese në përballjen e rradhës!