Billigste strømleverandørInnboforsikring best i testBillig mobilabonnementBilligste hundeforsikringDagens strømpris 2021Strømkalkulator
Universiteti Tiranes

INSTITUTI I STUDIMEVE EVROPIANE

387489_273026676079533_206285290_n-1-removebg-preview
Njoftime

Në bazë dhe për zbatim të nenit 67 të Statutit të Universitetit të Tiranës, në përfundim të procedurës së vlerësimit të dosjeve dhe të intervistës, Komisioni ad-hoc i ngritur për këtë qëllim, vendosi të shpallë fitues kandidatin Dr. Gentian Elezi për pozicionin e punës personel akademik i kategorisë “Lektor”, në Departamentin e Diplomacisë dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare të BE-së, në Institutin e Studimeve Europiane, UT.

Të dashur student,
Regjistrimi për trajnimin “EU Integration- Background & Perspective” me Profesor Hubert Petit, ish-zv.ambasador i BE-së në Tiranë, “Doctor Horis Causa” i Universitetit të Tiranës ka përfunduar.
Studentët të cilët nuk janë përzgjedhur lutemi të na ndiqni në njoftime të tjera pasi Instituti i Studimeve Europiane në vazhdim do të zhvillojë përsëri kurse.
The International Scientific Conference, organized by the Institute of European Studies, in the framework of  ICCA “Integrity Week” successfully finalized its work on 8-9th of Decembre 2020

Lexo më shumë

Agjencia Kombëtare e Rinisë ka shpallur thirrjen për krijimin e Këshillit Kombëtar Rinor, i cili do të jetë një organ këshillimor që funksionon pranë Ministrit përgjegjës për Rininë.
 
 
Ftohen të gjithë të rinjtë si dhe këshillat studentorë, të paraqesin kandidaturat potenciale për të qenë anëtarë të këtij këshilli.
 
 
Për më shumë informacion dhe dokumentat e aplikimit klikoni në linkun:
 
 
 
Dokumentat e aplikimit duhet të dërgohen me e-mail në adresën:
 
Afati i aplikimit: 28 shkurt 2021

Në butonin “Kërkesat” të gjithë doktorantët mund të plotësojnë pdf dhe ta shkarkojnë atë.

SHQIPNIA IDEALE PËRMES DISA MENDIMEVE TË ATË GJERGJ FISHTËS, TË ATË ANTON HARAPIT DHE TË ATË GJON SHLLAKUT

70 VJET PAS TRAKTATIT TË PARISIT SË KOMUNITETIT EVROPIAN TË QYMYRIT E TË ÇELIKUT(ECSC): A PO BËHET BE MË E VJETËR APO MË E MENDUAR ?

Konferenca Studentore