First day of the International CONFERENCE “EU enlargement and the Western Balkans: Current challenges and

It was successfully concluded the second day of the International Conference “EU enlargement and the

Në kuadër të kursit “Histori e integrimit europian”, pjesë e projektit Jean Monnet Chair –

Jeni kuriozë se kur do të zhvillohen përballjet e tjera në rank Universiteti në Edicionin

Votimi në Shqipëri duhet të bëhet vetëm në mënyrë elektronike dhe Lëvizja e lirë në

Procesi i anëtarësimit të Kroacisë, sfidat dhe mësimet e nxjerra, ishin në qendër të leksionit
sqShqip