Ditën e ejnte, datë 21 nëntor 2019, ora 10.00 tek mjediset e Librit Akademik (ngjitur me Akademinë e Shkencave) do të zhvillohet një bashkëbisedim me dy studiuese nga Republika Cekisë dhe Sllovakisë, Prof. Vera Stojarova dhe Prof. Beata Katrebova-Blehova. Tema e debatit me ekspertë shqiptarë të tranzicionit dhe të studimeve të periudhës së ftohtë do të jetë: ndryshimet politike të viteve 1989-1991, përvoja e vendeve të tyre dhe Shqipëria, tipare të përbashkëta dhe dallime, – në kuadër të 30 vjetorit të Rënies së Murit të Berlinit

Na ndiqni në faqen e Facebook